Ford Fiesta

     TietokantaTusinan verran vuosia ehti vierähtää kunnes Fordin pienin malli Fiesta sai uuden muotonsa. Fiesta saapuu markkinoille Euroopassa keväällä ja Suomeen auto tulee myyntiin kesäkuussa 2002. Ford on jo ehättänyt ilmoittamaan tavoitteekseen 10 prosentin myyntiosuuden.

Uudistunut Fiesta poikkeaa melkoisesti edeltäjistään, ja se muistuttaakin muotoilultaan Fordin uuden ajan tyyliä jota on jo totuttu näkemään muissa malleissa. Kooltaan auto on kokenut muutoksen niin leveydessä kuin korkeudessa, näillä muutoksilla on saatu enemmän tilavuutta ja ennen ahtaat sisätilat ovat muuttuneet tilavimmaksi. Myös aluksi pieneltä näyttävä tavaratila on yllättävän tilava. Suuret ikkunat, kolmas sivuikkuna sekä muotoiltu konepelti tekevät Fiestasta näppärän auton ahtaissa paikoissa. Isot etuvalot sekä takana ylös sijoitetut valot lisäävät turvallisuutta ja näkyvyyttä. 

Moottori puolella valikoimassa on viisi moottoria, tosin Suomen markkinoilla ainoastaan neljä. Entisen 1,3-litraisen lisäksi vaihtoehtoina ovat 1,4- ja 1,6-litraiset bensiinimoottorit sekä uutuutena 1,4-litrainen rail-diesel. Oleellisena muutoksena edellisiin moottoreihin on uusien mallien vähäruokaisuus. Uudistunut Ford Fiesta on tyylikäs ja näppärä auto kasvavaan pikkuautoluokkaan.

 
    Linkit - Palvelut
Linkit
Kerro Kaverille
Lähetä E-kortti
Autovaraosat.com
Arkisto / kuvat
Lataukset
Pääsivulle
    Automaailma.com
Yhteystiedot & Info
Käyttöehdot
Mediakortti
In English 
 
© 2002 Automaailma.com.  webmaster@automaailma.com.
Tuote- ja tavaramerkit ovat valmistajiensa omaisuutta.